Ozito RSG-PRO Bruksanvisning

Läs nedan 📖 manual på svenska för Ozito RSG-PRO (8 sidor) i kategorin Inte kategoriserad. Denna guide var användbar för 12 personer och betygsatt med 4.5 stjärnor i genomsnitt av 2 användare

Sida 1/8
80 SERIES
AIR STAPLER
12.8mm
INSTRUCTION MANUAL
SPECIFICATIONS
Min. Pressure: 60PSI
Max Pressure: 120PSI
Magazine Capacity: 140 Staples
Staple Type: 12.8mm
Staple Length: 6-16mm
Air Inlet: 1/4” BSP
RSG-PRO
WHAT’S IN THE BOX
Air Stapler
Safety Goggles
Oil Pot
ozito.com.au
Hex Keys
ONLINE MANUAL
Scan this QR Code with your
mobile device to take you to
the online manual.
8 Safety Goggles
9 Oil Pot
10 Hex Keys (3 and 4mm)
ACCESSORIES
1
8 9 10
2 3 4 5 6 7
3. Close the magazine, ensuring it clicks into place.
NOTE: IF THE MAGAZINE WILL NOT CLOSE, THE
MAGAZINE MAY BE OVER CAPACITY. REMOVE SOME
STAPLES THEN TRY TO CLOSE AGAIN.
Note: The stapler will only re once if the trigger is held up. The
trigger must be released to re a second staple.

Produktspecifikationer

Varumärke: Ozito
Kategori: Inte kategoriserad
Modell: RSG-PRO
Färg på produkten: Grijs
Vikt: 90000 g
Bredd: 1180 mm
Djup: 850 mm
Höjd: 1810 mm
Husmaterial: Roestvrijstaal
Temperatur (max): 400 °C
Bakyta (BXD): 700 x 400 mm
Maximal brödvikt: 2000 g
Bränsle: Kaphout
Förvärmningstid: 15 min
Matlagningsplats: 2800 cm²
Antal pizzor: 2 pizza('s)

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med Ozito RSG-PRO ställ en fråga nedan och andra användare kommer att svara dig




Inte kategoriserad Ozito Manualer

Inte kategoriserad Manualer

Nyaste Inte kategoriserad Manualer